Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Εκτίμηση Πολιτικής ΚΚΕ 23 Μαρτίου 2014


Η Ελλάδα κατέχει μια, (ακόμη), παγκόσμια πρωτιά στη διεθνή πολιτική σκηνή. Στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία, εξακολουθεί να…. επιζεί ένα γνήσιο κομμουνιστικό κόμμα, το κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος, (ΚΚΕ), με τα λάβαρα και τις σημαίες, (σφυροδρέπανα), της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Η Σοβιετική Ένωση (Μητρική «Εταιρεία»), που τους ΠΛΗΡΩΝΕ έχει διαλυθεί από το 1991 και το ΚΚΕ (Θυγατρική «Εταιρεία»), ζει και βασιλεύει στο…. Ελλαδιστάν με ποσοστά από 4,5% μέχρι 8,48% τα τελευταία 20 χρόνια.

Το ΚΚΕ είναι ένα μαρξιστικό/λενινιστικό κόμμα και εχθρός της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Απώτερος σκοπός του είναι η επικράτηση μιας μονοκομματικής κομμουνιστικής δικτατορίας, ή όπως την ονομάζει δικτατορία του προλεταριάτου. Η δικτατορία του προλεταριάτου θα επιτευχθεί έπειτα από επανάσταση της εργατικής τάξης, με ηγέτη το ΚΚΕ,  όταν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες….
Παρακάτω φαίνονται οι θέσεις και επιδιώξεις του ΚΚΕ από την επίσημη ιστοσελίδα του http://www.kke.gr/.:
[[Ο στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, της δικτατορίας του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση ως ανώριμη βαθμίδα της κομμουνιστικής κοινωνίας. Το ΚΚΕ αναδεικνύεται έμπρακτα ως καθοδηγήτρια δύναμη μέσα στην επαναστατική διαδικασία, εφόσον διασφαλίσει την επαναστατική γραμμή και ικανότητά του και έχει Οργανώσεις στις μεγάλες παραγωγικές μονάδες, σε τομείς και υπηρεσίες που παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην ανατροπή της αστικής εξουσίας.------Δύο φορές, το Δεκέμβρη του 1944 και στην τρίχρονη πάλη (1946 - 1949) του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ), το εργατικό κίνημα με επικεφαλής το ΚΚΕ και το σύμμαχο αγροτικό κίνημα συγκρούστηκαν ένοπλα με την αστική εξουσία.------ Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας.]]

Από τα παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα ο (κόκκινος) καθεστωτικός φασισμός του ΚΚΕ και η αντιπατριωτική ανθελληνική του στάση. Αλλά έτσι ήταν πάντα το ΚΚΕ, αντιπατριωτικό, ανθελληνικό και προδοτικό, όπως όταν, (το ομολογούν και οι ίδιοι):
* Υπονόμευε τον αγώνα του ελληνικού στρατού στη Μικρά Ασία. Ριζοσπάστης 12 Ιουλίου 1935: «Αν δεν νικιόμασταν στη Μικρασία η Τουρκία θάτανε πεθαμένη και μεις Μεγάλη Ελλάδα. Γι αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστοτσιφλικάδικη ήττα αλλά και την επιδιώξαμε».
*  Ξεπούλαγε τη Μακεδονία στους Σλάβους: Απόφαση 5ης Ολομέλειας Κ.Ε. του ΚΚΕ για τη δημιουργία ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους 30-31 Ιανουαρίου 1949).

Το πόσο φασιστικό κόμμα είναι το ΚΚΕ φαίνεται και από την….. αποκατάσταση του μεγαλύτερου, (και από τον Χίτλερ), Σφαγέα (του δικού του λαού) Στάλιν κατά το 18ο συνέδριο του, (19-22 Φεβρουαρίου 2009). Το ΚΚΕ ευθέως και μέσα στη Βουλή δεν αναγνωρίζει το Σύνταγμα και διακηρύσσει ανυπακοή στους νόμους. Παρόλα αυτά το ΚΚΕ κατατάσσεται, από το σάπιο πολιτικό σύστημα, στο «Συνταγματικό Τόξο».

Το ΚΚΕ είναι εναντίον της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ και επιζητεί (αορίστως) συμμαχίες, στη .βάση του διεθνιστικού κομμουνισμού, με όμορες και μη χώρες, (Ποιες;;)..… Εκτός αν εννοεί όμορες χώρες τη Βόρεια Κορέα και την Κούβα, καθόσον οι πρώην κομμουνιστικές χώρες Βουλγαρία και Ρουμανία, είναι στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, η Αλβανία του άλλοτε σύντροφου Χότζα είναι στο ΝΑΤΟ και ετοιμάζεται να μπει στην ΕΕ, τα Σκόπια και η Σερβία παρακαλούν να ενταχθούν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.

Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα με ιεραρχική δομή σοβιετικού-στρατιωτικού τύπου. Για την εξυπηρέτηση των σκοπών του διατηρεί μόνιμα τμήματα…. «επαγγελματιών διαδηλωτών», κατάλληλα εξοπλισμένα για δυναμικές κινητοποιήσεις, υπό το ΠΑΜΕ (Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο). Από τη μεταπολίτευση μέχρι τώρα το ΚΚΕ ήταν ο πλέον αντιδραστικός παράγοντας ακύρωσης κάθε προσπάθειας ιδιωτικής πρωτοβουλίας επενδύσεων για την ανάπτυξη της χώρας, προκαλώντας μεγάλη εθνική ζημιά.

Θα περίμενε κανείς, μετά από περίπου 4 χρόνια οικονομικής κρίσης, λιτότητας, απώλειας πάνω από το 30% του εισοδήματος των Ελλήνων και 1,5 εκατομμύριο ανέργους, ότι το ΚΚΕ θα αύξανε δραματικά τα ποσοστά του και θα είχαν δημιουργηθεί οι συνθήκες…. προλεταριακής επανάστασης που ονειρεύεται το ΚΚΕ.  Κάτι τέτοιο βέβαια δεν συνέβη, γιατί ο λαός δεν τσιμπάει πλέον σε κομμουνιστικούς παραδείσους. Αντίθετα το ΚΚΕ είδε τα ποσοστά του να περιορίζονται, και από τρίτο κόμμα που ήταν πάντα από το 1974 και μετά, να έρχεται έβδομο  και καταϊδρωμένο με 4,5% στις εκλογές του Ιουνίου 2012.

Το προσεχές χρονικό διάστημα μέχρι τις ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές εκτιμάται ότι η εκλογική δύναμη του ΚΚΕ δεν αναμένεται να ξεπεράσει το 5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου